Rebar Coupler

  • kualitas luhur bahan wangunan rebar coupler steel bar tiis formulir ngetok custom nyirian

    kualitas luhur bahan wangunan rebar coupler steel bar tiis formulir ngetok custom nyirian

    kualitas luhur bahan wangunan rebar coupler steel bar tiis formulir ngetok custom nyirian

    Urang tiasa nyaluyukeun panjang coupler, diaméter luar, ketebalan témbok, sarta nyirian.

    Kaunggulan tina steel rebar couplers:

    100% bar putus pikeun uji kakuatan tensile
    Kakuatan tensile bisa ngahontal 1.1 kali rebar indungna
    Énergi-hemat sareng operasi Gampang
    Gancang tur merenah operasi pikeun shorten jaman konstruksi jeung nurunkeun biaya
    The rebar coupler prodcucing na rebar tungtung threading moal kapangaruhan ku cuaca
    jasa OEM / ODM sadia
    H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
  • Custom High Quality tiis extrusion leungeun baju bahan wangunan rebar coupler Rebar Splicing System

    Custom High Quality tiis extrusion leungeun baju bahan wangunan rebar coupler Rebar Splicing System

    Urang tiasa nyaluyukeun panjang coupler, diaméter luar, ketebalan témbok, sarta nyirian.

    Kaunggulan tina steel rebar couplers:

    100% bar putus pikeun uji kakuatan tensile
    Kakuatan tensile bisa ngahontal 1.1 kali rebar indungna
    Énergi-hemat sareng operasi Gampang
    Gancang tur merenah operasi pikeun shorten jaman konstruksi jeung nurunkeun biaya
    The rebar coupler prodcucing na rebar tungtung threading moal kapangaruhan ku cuaca
    jasa OEM / ODM sadia
    Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
  • Bolted Rebar Coupler pikeun Nyambungkeun Steel 12-50mm Standar Tiis Ngajalin Rebar Coupler

    Bolted Rebar Coupler pikeun Nyambungkeun Steel 12-50mm Standar Tiis Ngajalin Rebar Coupler

    Urang tiasa nyaluyukeun panjang coupler, diaméter luar, ketebalan témbok, sarta nyirian.

    Kaunggulan tina steel rebar couplers:

    100% bar putus pikeun uji kakuatan tensile
    Kakuatan tensile bisa ngahontal 1.1 kali rebar indungna
    Énergi-hemat sareng operasi Gampang
    Gancang tur merenah operasi pikeun shorten jaman konstruksi jeung nurunkeun biaya
    The rebar coupler prodcucing na rebar tungtung threading moal kapangaruhan ku cuaca
    jasa OEM / ODM sadia
    H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
    Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
  • Stainless Steel Gancang Gancang Coupler bikang panyambungna leungeun baju Tonjolan tiis

    Stainless Steel Gancang Gancang Coupler bikang panyambungna leungeun baju Tonjolan tiis

    Urang tiasa nyaluyukeun panjang coupler, diaméter luar, ketebalan témbok, sarta nyirian.

    Kaunggulan tina steel rebar couplers:

    100% bar putus pikeun uji kakuatan tensile
    Kakuatan tensile bisa ngahontal 1.1 kali rebar indungna
    Énergi-hemat sareng operasi Gampang
    Gancang tur merenah operasi pikeun shorten jaman konstruksi jeung nurunkeun biaya
    The rebar coupler prodcucing na rebar tungtung threading moal kapangaruhan ku cuaca
    jasa OEM / ODM sadia.
    H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
  • Reinforcing steel bar joint couplers High kelas rebar couplers

    Reinforcing steel bar joint couplers High kelas rebar couplers

    Product Informations Reinforcing steel bar joint couplers High grade rebar couplers dipaké pikeun nyambungkeun threaded rebar kalayan diaméter ti 12mm-50mm.Rebar Coupler Tipe 1. Tipe baku;2. Kénca-dibikeun & katuhu-dibikeun tipe;3. Jenis transisi;4. Nut-Ngonci tipe;5. Jenis sungut lega.Rebar Coupler Spésifikasi (tipe standar) Coupler Ukuran (mm) Luar diaméterna (mm) Panjang (mm) Thread pitch Thread Sudut 12 21 38 1.75P 60° 14 21 40 2.5P 60°/75° 16 24 45 2.5°P 75° 18 27 50 2.5P 60°/...